Lediga jobb

Vill du jobba hos oss?


Här kan du hitta de roller som just nu är lediga hos oss. Har du något annat förslag? Om du tror att du är rätt person för oss kanske vi tror det också. Hör av dig!

Key Account Manager till Malmökontoret


I rollen som Key Account Manager ansvarar du för våra största kundkonton runtom i landet. Du arbetar proaktivt med att bredda och utveckla existerande affärer så att AddMobile förblir det självklara valet för bygg- och anläggningsbranschen. Du blir en del av ett sammansvetsat och målmedvetet säljteam om åtta personer som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva.

Läs mer

Account Manager till Stockholms­kontoret


I din roll som Account Manager hos oss bearbetar du företag av olika storlekar inom byggbranschen med målet att digitalisera, förenkla vardagen och öka lönsamheten för kunderna. Ditt fokus ligger på att sälja våra ID06-passagelösningar till företag i framförallt Stockholm men din försäljning kan även ta dig till övriga delar av Mellansverige. Du arbetar med hela säljprocessen ­­- från prospektering av företag till lösningsförslag på möten ute hos kunder.

Läs mer

Account Manager till Malmökontoret


Som Account Manager hos oss bearbetar du företag av olika storlekar främst inom byggbranschen. Med målet att digitalisera, förenkla vardagen och öka lönsamheten för kunderna säljer du vårt projekthantering- och arbetsordersystem till företag runt om i Sverige. Du arbetar med hela säljprocessen ­­- från prospektering av företag till lösningsförslag på möten ute hos kunder, varpå en del resande ingår i tjänsten. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och målmedvetet team om sju säljare som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva.

Läs mer