Några rader om oss


Vi har varit med ett tag. Sedan AddMobile grundades 2004 har vi varit en ständig del av det moderna och digitaliserade samhället. De fem grundarna, som alla fortfarande är aktiva i företaget, kombinerade sina mångåriga erfarenheter kring digitala lösningar. AddMobiles utveckling tog fart, och har inte avstannat sedan dess. Vi är riktigt bra på att hjälpa bland annat byggföretag att effektivisera sin vardag med smarta digitala verktyg. Det sparar er tid och pengar och gör så att ni istället kan fokusera på det ni är riktigt bra på – att bygga vårt samhälle.

Vår filosofi är och har alltid varit densamma – att skapa digitala användarvänliga lösningar för företag inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi arbetar nära våra kunder och utvecklar våra lösningar tillsammans med er. Det är ju trots allt era problem vi vill lösa. Detta har lett till att våra lösningar både fungerar och används i branschen på riktigt. Vi arbetar med företag i alla storlekar – inget är för stort eller litet för oss.

Vi vill alltid försöka bidra till en positiv samhällsutveckling. Under många år har vi därför valt att stötta Barncancerfonden Södra och Ung Cancer – organisationer som gör skillnad i frågor vi brinner för. Vi är även med och stöttar initiativet Håll Nollan som arbetar för att ingen ska skada sig på sin byggarbetsplats.

AddMobile har vuxit och varit lönsamt varje år, och numera har vi kontor både i Malmö och Karlskrona. Varje dag arbetar vi med att utveckla nya lösningar för att fortsätta mot vårt mål – att digitalisera byggbranschen.

Välkommen till AddMobile. Vi finns här för att hjälpa dig.

Vi är en del av Infobric Group


Alla projekt där människor, material och utrustning samspelar har utmaningar. Vi har bestämt oss för att göra dem så små vi kan.

Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga SaaS-tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem.

Vår mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag.

Infobric Group har 300 medarbetare i fyra länder och ägs av Summa Equity, som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

Läs mer om koncernen på infobric.com.

 

Infobrics svarta logotyp