Om oss

Välkommen till AddMobile

Om oss

Vi har sedan 2004 utvecklat smarta e-verktyg för bland annat bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Vår bas är vår egenutvecklade plattform AddMobile Toolbox, och med vår programvara underlättar vi utveckling, leverans och underhåll av mobila företagslösningar. Självklart arbetar vi alltid med den senaste tekniken.

Vi kan stolt säga att vi är en av Skandinaviens mest framgångsrika aktörer. Vår skalbara plattform passar alla företag, stora som små, och bland våra kunder finns idag företag som AB Falkenbergs Plåtslageri, Peab och Skanska.

Vårt företag har vuxit och varit lönsamt varje år sedan starten. Vårt mål är alltid nöjda kunder – något vi når genom lyhördhet, närhet och bra kvalitet. AddMobile är 37 anställda och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona.

Vårt samhällsengagemang

Vi är en del av det moderna och digitaliserade samhället. Genom att utveckla e-verktyg minskar administration och pappersarbete och därmed även miljöpåverkan. För oss är det viktigt att även på andra sätt försöka bidra till en positiv samhällsutveckling. Därför har vi valt att engagera oss i olika föreningar och stödja organisationer som gör skillnad i frågor vi brinner för och som har en lokal förankring. Under många år har vi valt att lämna bidrag till Barncancerfonden Södra och till Ung Cancer.

Vi stödjer

Vi stödjer barncancerfonden södra

Vi har

150integration