ID06 Passersystem

Passersystem

Vet du vem som har tillträde in på byggarbetsplatsen?

Ta hjälp av AddMobile Passersystem med ID06 för att kontrollera vem som ges tillträde
att passera in och ut på området.

Med AddMobile Passersystem kan du enkelt styra vem som kan passera genom byggarbetsplatsens fordons- och personalgrindar. Tillträde administreras på person- eller företagsnivå och grindar samt bommar öppnas med ID06-kort. Du kan även schemalägga under vilka timmar och veckodagar som tillträde ska ges. AddMobile Passersystem är lösningen som fungerar till flertalet bommar och grindar, till exempel vägbom, slag-, eller rotationsgrind.

Varför ska du använda AddMobile Passersystem?

  • Kompatibel med nya ID06-kortet.
  • Registrering på tillitsnivå LoA2, Level of Assurance 2.
  • Välj mellan olika kortläsare beroende på behov.
  • Smidig och användarvänlig design.

 

Gul traktor bakom galler

Vill du veta mer om vårt passersystem?

 

KONTAKTA OSS IDAG

Funktioner

Smidig passering med kortläsare för ID06

För att komma igång med AddMobile Passersystem kopplas en huvudenhet till vår kortläsare AddBox för bom- eller grindstyrningen – snabbt och enkelt.

Du kan välja mellan en läsare som enbart läser av ID06-kort eller en AddBox med knappsats och skärm. Modellen med skärm och knappsats kan indikera instruktioner och där kan du även sköta en del nödvändig administration
– till exempel registrera en ny person.

Den trådlösa kortläsaren kommunicerar via mobilnätet med hjälp av ett inbyggt
SIM-kort.

Alla kortläsare är IP65-klassade och framtagna för att klara tuffare miljöer, utomhus liksom inomhus. Den enkla installationen gör det enkelt att flytta runt huvudenheten och kortläsaren beroende på behov, det kan vara mellan olika grindar och bommar eller från ett projekt till ett annat.

Enkel administration

Administrationen sköts i vårt molnbaserade system som du når via valfri webbläsare från din dator eller surfplatta. Användningen påbörjas genom att koppla ihop AddMobile Passersystem med ett projekt eller arbetsorder. Därefter kan du registrera tillträde på person- eller företagsnivå och schemalägga under vilka timmar samt veckodagar som tillträde ska ges. Används flera AddMobile Passersystem runt om på byggarbetsplatsen kan de olika grindarna och bommarna förinställas med unika rättigheter för vem som kan passera och under vilka dags- och tidsintervaller.

Använd som personalliggare

Det går även bra att koppla ihop AddMobile Passersystem med vår elektroniska personalliggare för närvaroregistrering. Detta både förenklar och effektiviserar arbetstiden för personalen som anländer till området, då han eller hon redan vid inpasseringen även registreras med sitt ID06-kort direkt i personalliggaren – ingen onödig tid behöver läggas på att leta upp och checka in sin närvaro i en separat personalliggare.

Kortläsare med skärm samt knappsats för identifiering med ID06-kort och pinkod, samt möjlighet till administration.

För identifiering med ID06-kort och möjlighet till administration.

Kortläsare för identifiering enbart med ID06-kort.

För identifiering enbart med ID06-kort.

Koppla ihop AddMobile Passersystem med våra övriga lösningar – få allt i samma system!