ID06 Passersystem

Passersystem

Vet du vem som har tillträde in på byggarbetsplatsen?

Ta hjälp av AddMobile Passersystem med ID06 för att kontrollera vem som ges tillträde
att passera in och ut på området.

Med AddMobile Passersystem kan du enkelt styra vem som kan passera genom byggarbetsplatsens fordons- och personalgrindar samt dörrar. Tillträde administreras på person- eller företagsnivå och ditt ID06-kort används som nyckel. Du kan även schemalägga under vilka tider och veckodagar som tillträde ska ges. AddMobile Passersystem är lösningen som fungerar till flertalet bommar, grindar och dörrar, till exempel vägbom, slag-, eller rotationsgrind, byggbodar och containers.

Varför ska du använda AddMobile Passersystem?

  • Kompatibel med nya ID06-kortet.
  • Registrering på tillitsnivå LoA2, Level of Assurance 2.
  • Smidig och användarvänlig design.

 

Gul traktor bakom galler

Vill du veta mer om vårt passersystem?

 

KONTAKTA OSS

Funktioner

Smidig passering med kortläsare för ID06

Med AddMobile Passersystem kan du enkelt styra vilka som kan passera genom byggarbetsplatsens bommar, grindar och dörrar. Tillträde administreras på person- eller företagsnivå och ID06-kortet används som nyckel. För att komma igång med AddMobile Passersystem installeras en huvudenhet och kortläsare som sedan kopplas ihop – snabbt och enkelt.

Kortläsaren är IP67-klassad och framtagen för att klara tuffare miljöer, utomhus liksom inomhus. Den enkla installationen gör det enkelt att flytta runt huvudenheten och kortläsaren beroende på behov – det kan vara mellan olika grindar, bommar och dörrar eller från ett projekt till ett annat.

Enkel administration

Administrationen sköts i vårt molnbaserade system som du når via valfri webbläsare från din dator eller surfplatta. Användningen påbörjas genom att koppla ihop AddMobile Passersystem med ett projekt eller arbetsorder. Därefter kan du registrera tillträde på person- eller företagsnivå och schemalägga under vilka timmar samt veckodagar som tillträde ska ges. Finns flera AddMobile Passersystem installerade runt om på byggarbetsplatsen kan de förinställas med unika rättigheter för vem som kan passera och under vilka dags- och tidsintervaller.

Använd som personalliggare

Det går även bra att koppla ihop AddMobile Passersystem med vår elektroniska personalliggare för närvaroregistrering. Detta både förenklar och effektiviserar arbetstiden för personalen som anländer till området, då han eller hon redan vid inpasseringen även registreras med sitt ID06-kort direkt i personalliggaren – ingen onödig tid behöver läggas på att leta upp och checka in sin närvaro i en separat personalliggare.

Grind med läsare

Koppla ihop AddMobile Passersystem med våra övriga lösningar – få allt i samma system!