ID06 Smartlås

ID06 Smartlås

Trött på att lägga tid och resurser på nyckelhantering?

Med AddMobiles ID06 Smartlås ersätts alla nycklar mot en du redan bär med dig – ditt ID06-kort.
Glöm orosmomentet för borttappade nycklar och tidskrävande körningar
fram och tillbaka till kontoret för att hämta och lämna dessa.

ID06 Smartlås är ett digitalt lås som användas till alla uppdrag där ett tillfälligt lås är att föredra, till exempel vid renoveringsarbeten hos privatpersoner, stambyten på fastigheter eller på byggbodar. Efter montering används ordinarie lås som vanligt och i det centrala systemet tilldelas tillträde på person- eller organisationsnivå på utsatta tider. Vårt smarta lås gör det effektivt och bekvämt för alla involverande i bygget – från fältpersonal och projektledare till hyresvärdar och boende.

Fördelar med ID06 Smartlås:

  • Skippa nyckelhantering.
  • Undvik onödiga körningar.
  • Batteritid på minst ett år.
  • Ökad säkerhet genom kontrollerad access.

Kontakta oss

Vad säger våra kunder?

”Kostnaderna har minskat och jag slipper att bekymra mig över borttappade nycklar.”
Daniel Järkvist, Platschef Karaten Bygg

Funktioner

Slipp komplicerad installation

ID06 Smartlås är helt kabelfri och de två batteridrivna delarna – ett digitalt lås och en kortläsare – kan installeras av er på några minuter och är enkla att flytta på.

Låset passar majoriteten av svenska låskistor och monteras på insidan av ytterdörrens befintliga lås. Ordinarie lås går på så sätt att använda som vanligt under tiden. Vårt smarta lås har en batteritid på minst sex månader upp till två och ett halvt år beroende på val av batteri och användningsfrekvens.

Kortläsaren med display och knappsats kan monteras på två sätt. Du kan fästa den på ytterdörrens utsida utan att göra åverkan på dörren. Detta kan vara att föredra ifall ett arbete ska utföras i till exempel en bostadsfastighet eller hus. Det går även att montera kortläsaren på en vägg, ett alternativ för exempelvis byggbodar. Batteritid på minst ett år.

Lås och läsare kopplas ihop genom två enkla steg – tryck på en knapp på låset, de två kopplas automatiskt ihop och du namnger låset på kortläsaren med hjälp av dess display och knappsats – enkelt!

Finns det flera lås installerade på arbetsplatsen kan en kortläsare kopplas till upp till nio lås. Du väljer vilken dörr som ska öppnas på kortläsaren.

Jag vill veta mer

Automatiska uppdateringar

Det administrativa arbetet sköts i vårt molnbaserade system som du kommer åt från valfri webbläsare på en dator eller surfplatta. För att komma igång registrerar du fältpersonalen som ska få tillträde att komma in genom dörren och ställer in under vilka dagar och tider dessa rättigheter ska gälla. Du kan även godkänna access baserat på organisationsnummer. På plats krävs ingen förregistrering av ID06-korten för att öppna dörrar. Tillägg och ändringar kan göras när som helst på dygnet, systemet uppdateras automatiskt. Centralt får du även koll på enheternas batteristatus. Då kan du i god tid kan planera in när dessa behöver bytas ut.

Koppla ihop ID06 Smartlås med våra andra lösningar och få allt i samma system.