Arbetsorder Easy

AddMobile Arbetsorder Easy

Svårt att hålla koll på projekten och fakturera i tid med papper på vift?
Låt oss lösa det!

Vi kan hjälpa dig att få full koll på projekten med AddMobile Arbetsorder Easy.
Lösningen är paketet för mindre företag med fältpersonal samt för dig som sakta men säkert vill komma igång med det digitala kontoret.

Med AddMobile Arbetsorder Easy slipper du pappershögar
AddMobile Arbetsorder Easy består av två delar – en administrativ del för kontorspersonal och en app för fältpersonalen. Ni kommer enkelt igång till ett fast lågt pris på 210 kr/månad och användare.

AddMobile Arbetsorder Easy är snabbt att komma igång med. Och i takt med att företaget växer, kan även systemet växa och uppgraderas till AddMobile Arbetsorder.

 

Läs mer om AddMobile Arbetsorder

Hur fungerar AddMobile Arbetsorder Easy?

På kontoret loggar du in i det centrala systemet via din webbläsare . Här kan du skapa arbetsorder, följa dess status, bemanna fältpersonal och sköta tidrapporteringen.

När arbetsordern skapats skickas informationen till fältpersonalens app. På så sätt slipper de onödiga körningar till kontoret för att hämta och lämna sina arbetsorder
– de kan istället åka direkt till projekten.

I appen får hantverkarna en komplett orderbeskrivning och all information de behöver. De kan även fylla i annan information som krävs för att verksamheten ska komma ifrån tidskrävande fakturering och missade kostnader.

På fältet tidrapporterar hantverkarna direkt i appen. De kan se sin inrapporterade tid till exempel per projekt eller vecka. I det centrala systemet kan du se tidrapporteringen till exempel för varje projekt eller anställd.

Vid avslutat projekt kontrolleras, prissätts och attesteras arbetsordern. Sedan skickas den färdiga ordern till ert ekonomisystem. AddMobile Arbetsorder Easy finns med integration till affärssystemen Visma Administration 1000, Visma Administration 2000 och Fortnox.

Vill du veta mer?

Vad kul! Fyll i formuläret för att ladda ner produktbladet för AddMobile Arbetsorder Easy.

Koppla ihop AddMobile Arbetsorder Easy med våra andra lösningar och få allt i samma system.