AddMobile Toolbox

Det här är AddMobile Toolbox

Vår plattform består av sju grunddelar: Mobil arbetsorder, körjournal, passersystem, personalliggare, spårsändare, maskinsäkerhet och fleet management.
De finns både som färdiga paket och anpassade lösningar.

Välj själv vilka pusselbitar du vill använda dig av. Resten ordnar vi.

Mobil arbetsorder

Snabbare fakturering och mindre administration. Vi erbjuder ett komplett verktyg för mobil uppdragshantering. Skräddarsy lösningen efter ditt behov och få full kontroll över den dagliga verksamheten. Effektivisera genom att ta bort alla papper mellan kontoret och personalen på fältet. Planera och få enkel översikt över dina uppdrag i vår planeringsmodul. Fakturera snabbare och få bättre kontroll över uppdragen.

Arbetsorder

Förenkla hanteringen av arbetsorder genom att göra systemet helt digitalt. En arbetsorder eller serviceorder skickas enkelt ut från huvudkontoret eller läggs upp i smartphonen. All information finns tillgänglig direkt för hantverkaren, och det är enkelt att beställa material och rapportera löpande om uppdraget.

Tidrapportering

Med några klick i din smartphone rapporteras tiderna in. Missa inga tider, koppla till projekt eller arbetsorder och fakturera direkt.

Facility management

Vi har färdiga lösningar för olika delar av facility management – städning, vaktmästeri och posthantering. Och vill du ha en ny funktion? Inga problem. Vi skräddarsyr lösningen till att passa ditt företag.

Vägvakt

Rapportera fel direkt i telefonen. Skapa uppdrag, ta foto och meddela GPS-position. Snabbare åtgärder och du missar ingenting.

Inspektion

Ha en checklista i telefonen, inspektera och bevisa att du varit på plats med hjälp av din GPS-position.

LÄS MER

Säkrare inpassering

Med hjälp av AddMobile Passersystem kan du se till att det bara är behöriga som kommer in på byggarbetsplatsen. Fordons- och personalgrindar öppnas med ID06-kort (kompatibel med nya ID06-kortet) och tillträde kan ges på person- eller företagsnivå. Välj mellan olika läsare beroende på behov. Det finns även möjlighet att schemalägga under vilka timmar och dagar tillträde ska ges.

 

LÄS MER

Fleet management

Det ska vara lätt att välja miljövänlig körning. Med vår fleet management är det lätt att planera körmönster och minska kostnader. Vi har färdiga moduler för bland annat bygg och entreprenad, betong, drift och underhåll. Ha fullständigt kontroll på dina transporter – genom bättre planering och bättre körmönster minskar kostnaderna. Inte minst bränsleförbrukningen. Förarna kan enkelt utföra sina administrativa uppgifter via sin smartphone.

Betong

Vi har en färdig lösning för betongbranschen med funktioner som planering, navigering, kvalitetskontroll, rengöring och rapportera väntetider.

Drift och underhåll

Färdiga lösningar för vinter- och sommarväghållning samt underhåll av utemiljöer. Du slipper papper och kan bevisa att personal varit på plats och utfört arbete med hjälp av GPS-positionering.

Fordonslösning för mobilkran

Se var kranarna är i realtid på karta för bättre och effektivare planering. Skicka ut transportorder direkt till förarens Smartphone. Sparar tid och pengar. Inget glöms eller missas.

Mätning av maskintid

Koppla in en GPS och få ut statistik om hur den mobila maskinen används – effektiv utnyttjandegrad i tid eller sträcka, väntetider med mera. Se var maskinerna är i bruk i realtid på en karta. Och använd utrustningen som stöldskydd.

 

LÄS MER

Elektronisk körjournal

Undvik skattesmäll och slipp pappersarbete med våra olika lösningar för elektronisk körjournal. Den elektroniska körjournalen uppfyller alla Skatteverkets krav och är bara att plugga in i bilen. Fyll i informationen i din smartphone. Låt AddMobile Körjournal göra jobbet åt dig. Finns med eller utan förar-id.

Körjournal

Sköt allt via appen! Allt du behöver göra är en enkel montering av en GPS i fordonet. Ingen installation krävs.

Körjournal med förar-id

En GPS med inbyggt förar-id finns att använda i de fall ett fordon delas med andra. Registrering görs med hjälp av en tagg eller ett ID06-kort.

 

LÄS MER

ID06 Elektronisk personalliggare

Checka in och ut på byggarbetsplatsen med AddMobile Personalliggare. Vår elektroniska personalliggare är ackrediterad av Sveriges Byggindustrier för ID06 och finns i en rad olika varianter – box, app eller surfplatta. Allt för att passa just ditt företag. Administrationen är enkel att hantera och skulle Skatteverket göra en kontroll på bygget kan de på egen hand få fram informationen som behövs – helt utan er inblandning.

App

Använd din smartphone för in- och utregistrering. Finns även för arbetsledare/administratörer för administration av systemet.

Surfplatta

Administrera, checka in och ut – allt via samma surfplatta.

Box

IP65-klassad box för in- och utregistrering för den tuffare miljön.

 

LÄS MER

Håll koll på verktygen

Med AddMobiles verktygshantering samlar du nödvändig information om utrustningen digitalt på ett och samma ställe. Du ser om verktygen befinner sig på lagret, i ett fordon eller på en arbetsplats. Du kan även använda sig av vår spårsändare, AddTracker. Den fästs direkt på utrustningen och uppdaterar automatiskt positionen i vårt system när den är i närheten av en smartphone eller annan AddMobile-hårdvara. Bättre koll, helt enkelt.

 

LÄS MER

Säkra byggarbetsplatsen

Låt endast behörig personal använda fordon och maskiner med hjälp av AddMobile Maskinsäkerhet. Personalen aktiverar maskinen med sitt ID06-kort och vårt system stämmer av mot antingen ID06 Kompetens-
databas med utbildningscertifikat eller mot det centrala administrationsprogrammet. Har de inte behörighet går maskinen inte att starta.

 

LÄS MER