Key Account Manager till Malmökontoret


Om AddMobile

AddMobile grundades 2004 och har sedan starten varit på ständig frammarsch. Vår filosofi är att skapa digitala användarvänliga lösningar som effektiviserar vardagen för företag inom bygg- och anläggningsbranschen ­­– så att de kan fokusera på att bygga vårt samhälle. Det nära samarbete med våra kunder gör att produkterna utvecklas tillsammans. Detta har lett till att lösningarna både fungerar och används i branschen -­ på riktigt.

På AddMobile är vi specialister på projekthantering- och arbetsordersystem och är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige idag. Vi erbjuder även elektroniska körjournaler, personalliggare, verktygshantering och passagelösningar med ID06. Projekthantering- och arbetsordersystemet hjälper idag fler än 10 000 användare att arbeta smartare.

Nu utökar vi vårt säljteam och söker en Key Account Manager med syftet att proaktivt utveckla befintliga kundrelationer.

Din roll som Key Account Manager

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för våra största kundkonton runtom i landet. Du arbetar proaktivt med att bredda och utveckla existerande affärer så att AddMobile förblir det självklara valet för bygg- och anläggningsbranschen. Du blir en del av ett sammansvetsat och målmedvetet säljteam om åtta personer som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva.

Dina kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet som Key Account Manager eller motsvarande
  • Erfarenhet inom B2B och tjänsteförsäljning
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Körkort

Utöver ovan nämnda krav ser vi att du är en lösningsfokuserad och ansvarsfull Key Account Manager som inger ett naturligt förtroende hos kunder. Du strävar alltid efter att leverera på topp och tar ägandeskap för att på bästa sätt utveckla kundrelationer och affärer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%. Direktrekrytering

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Key Account Manager hos oss intressant?

Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag. Rekryteringen sker tillsammans med Needo. Ansök här-knappen nedan tar dig till Needos hemsida, där skickar du in din ansökan.

Vi på AddMobile ser fram emot att höra från dig!

Ansök här