För säkrare
bygg­arbetsplatser

Våra ID06-produkter


Vi på AddMobile vill hjälpa er att arbeta för trygga byggarbetsplatser. Detta gör vi bland annat med hjälp av våra produkter som fungerar tillsammans med ID06. Sedan 2015 är vi en ackrediterad samarbetsparter, något vi är mycket stolta över. Visste du att vi med det dessutom är Sveriges enda ackrediterade ID06-leverantör för körjournal?

Förutom att bidra till en säkrare arbetsplats hjälper våra produkter er att effektivisera arbetsdagen. Vad sägs om att få bort nyckelhantering, onödiga avbrott i arbetet för att släppa in personal på rätt plats och svårlästa körjournaler? Allt detta (och mer) kan vi hjälpa er med.

Här kan du läsa mer om våra lösningar kopplade till ID06.

Närbild på en svart personalliggare uppsatt vid en grå boddörr.

En flexibel lösning

Framtidssäkra era personalliggare för ID06:s säkra kortstandard. Vår personalliggare stödjer tekniken, finns som box eller app och går bra att kombinera.

Personalliggare (ID06)

Byggarbetare öppnar en lägenhetsdörr med sitt ID06-kort på en svart kortläsare

Skippa nyckelhanteringen

Ingen mer oro och onödiga kostnader kopplade till att nycklar kan komma bort. Du får även bort onödiga körningar för att hämta och lämna nycklar på kontoret.

Smartlås (ID06)

Närbild på en boddörr med en svart kortläsare monterad bredvid

Jobba på utan avbrott

Vår dörrstyrning håller obehöriga ute ur bodar och containers. Dessutom behöver du inte längre hantera nycklar eller avbryta arbetet för att öppna dörrar.

Dörrstyrning (ID06)

Närbild på en fordonsgrind med en svart kortläsare och en hand som lagt ett ID06-kort på kortläsaren

Ökad säkerhet på bygget

Låt endast personer med behörighet komma in på byggarbetsplatsen. Det är enkelt att förinställa vem som kan öppna grindarna och när.

Grindstyrning (ID06)

Närbild på en svart kortläsare i personbild och en förare som lagt sitt ID06-kort på kortläsaren

Enkelt att registrera förare

Glömmer förarna i de gemensamma fordonen ibland bort att registrera sig? Nu kan de på plats i bilen identifiera sig med sitt ID06-kort innan avfärd.

Körjournal med förar-ID (ID06)

Vit ID06-logotyp på orange bakgrund

Behöver du ID06-kort?

Här kan du läsa mer om ackrediterade kortleverantörer och hur du går tillväga för att beställa ID06-kort till dig och din personal.

Kom igång med ID06

Vill du veta mer?

Ring Viktor!
Försäljningschef
viktor.johansson@addmobile.se

040-66 33 106