För en säkrare
byggarbetsplats

En trygg och effektiv arbetsdag


Vi på AddMobile vill hjälpa er att arbeta för trygga byggarbetsplatser. Detta gör vi bland annat med hjälp av våra ID06-produkter. Sedan 2015 är vi en ackrediterad samarbetsparter, något vi är mycket stolta över. Visste du att vi med det dessutom är Sveriges enda ackrediterade ID06-leverantör för körjournal?

Förutom att bidra till en säkrare arbetsplats hjälper våra produkter er att effektivisera arbetsdagen. Vad sägs om att få bort nyckelhantering, onödiga avbrott i arbetet för att släppa in personal på rätt plats och svårlästa körjournaler? Allt detta (och mer) kan vi hjälpa er med.

Här kan du läsa mer om våra lösningar kopplade till ID06.

Det trådlösa containerlåset

Vårt batteridrivna containerlås kan med fördel användas i skog och mark, där elförsörjning saknas. Låset öppnar du med ditt ID06-kort.

Containerlås (ID06)

Minska stöldrisken

Slipp krånglig nyckelhantering samt olåsta containers och byggbodar. Endast medarbetare som tilldelats access kan låsa upp hänglåset – när de behöver.

Hänglås (ID06)

Skippa nyckelhanteringen

Ingen mer oro och onödiga kostnader kopplade till att nycklar kan komma bort. Du får även bort onödiga körningar för att hämta och lämna nycklar på kontoret.

Smartlås (ID06)

Ökad säkerhet på bygget

Låt endast personer med behörighet komma in på byggarbetsplatsen. Det är enkelt att förinställa vem som kan öppna grindarna och när.

Grindstyrning (ID06)

En flexibel lösning

Låt oss göra det enkelt för dig att följa lagkravet om elektroniska personalliggare. Lösningen vi erbjuder finns som box eller app går utmärkt att kombinera.

Personalliggare (ID06)

Jobba på utan avbrott

Vår dörrstyrning håller obehöriga ute ur bodar och containers. Dessutom behöver du inte längre hantera nycklar eller avbryta arbetet för att öppna dörrar.

Dörrstyrning (ID06)

Enkelt att registrera sig som förare

Glömmer förarna i de gemensamma fordonen ibland bort att registrera sig? Nu kan de på plats i bilen identifiera sig med sitt ID06-kort innan avfärd.

Körjournal med förar-ID (ID06)

Vill du beställa ID06-kort?

Här kan du läsa mer om ackrediterade kortleverantörer och hur du går tillväga för att beställa ID06-kort till dig och din personal.

Kom igång med ID06

Vill du veta mer?

Ring Viktor!
Försäljningschef
viktor.johansson@addmobile.se

040-66 33 106