Vi finns här för dig


Sedan 2004 har vi på AddMobile hjälpt till att digitalisera byggsverige. Vi började resan med vår tjänst för arbetsorder och tidrapportering och med åren har era behov, och därför också vårt produktutbud, vuxit.

Vi ser en bransch i förändring, en där vi förr fick jaga för att övertyga till att vi idag blir uppringda av företag som vill få till det digitala kontoret på eget initiativ. Vi har även kunder som gärna vill vara delaktiga i utvecklingen av våra tjänster. Det tycker vi är kul.

Kanske är du en av dem som känner att digitalisering av din verksamhet hade underlättat dina arbetsprocesser, men vet inte vilken ände du ska börja i? Oroa dig inte, vi hjälper redan flera olika branscher skapa mer effektiva, lönsamma och trygga arbetsplatser. Vi kan hjälpa även dig! Självklart finns vi med dig hela vägen – från det första samtalet och genom hela implementeringen. Undrar du något efter det är vår fantastiska support redo att svara på dina frågor.

Hur går det till?


Vi börjar med att lyssna på dina behov och ger förslag på vilken eller vilka lösningar som hade passat din verksamhet. Eftersom våra produkter och tjänster dessutom är utvecklade för och tillsammans med företag inom din bransch, kan du vara säker på att de fungerar.

Har du frågor gällande vad ni kan och inte kan göra i systemet finns vi här för att svara på dem. Vi bokar gärna även in ett möte med era medarbetare för att besvara deras frågor.

Vi hoppas att även du vill vara med i utvecklingen, så hjälps vi åt att skapa en enklare arbetsdag för dig och samtidigt jobba för att utveckla byggbranschen.

Översta delen av ett lägenhetshus som byggs mot blå himmel. Byggarbetare med gula arbetskläder på taket.

Vi branschanpassar

Då byggbranschen inte består av en bransch – och ert ansvar och vardag ser olika ut – anpassar vi våra tjänster för att leverera just det som ditt företag behöver.

Branscher vi hjälper

Tre installatörer, två kvinnor och en man, i svarta tröjor och arbetsshorts som skrattar

Så här har vi hjälpt andra

Våra kunder hittar du över hela vårt långa land. De är allt från små bolag till stora koncerner med en gemensam faktor – ett digitaliserat arbetssätt.

Kika på våra kundcase

Vill du veta mer?

Ring oss så pratar vi om dina behov, digitalisering eller vad du vill.

040-66 33 100

Jag vill bli kontaktad