Integrationer


Koppla på oss, koppla inte bort annat.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att komma igång med användningen av vårt system. En del av detta är att du ska kunna behålla de system du idag använder, och är van vid. Därför erbjuder vi en rad olika integrationer till affärs- och lönesystem, grossister, leverantörsfakturor och lite annat smått och gott.

Varje system är unikt, därför har vi allt mellan standardintegrationer till kundunika uppsättningar. Olika integrationer kräver olika mycket hjälp från din sida. Standardintegrationer går snabbt att sätta upp, för kundunika integrationer behöver vi din hjälp för att bygga det du behöver. Men oroa dig inte – vi löser det tillsammans!

Nedan hittar du de integrationer vi hjälpt våra kunder med.

 

Affärssystem


Slipp dubbelarbete av att hantera information parallellt – både i ditt affärssystem och i vårt system. Öka lönsamheten när du dessutom snabbar upp faktureringsflödet, och kan fakturera oftare.

BL Administration

Briljant

Dynamics 365 Business Central (Navision)

Dynamics 365 Finance and Operations (Axapta)

Fortnox

Garp

Monitor

Pyramid

Visma Administration 1000

Visma Administration 2000

Visma Compact

Visma eEkonomi

Vitec

 

Lönesystem


Integrationen ser till att löneinformationen enkelt förs över från vårt system till ert lönesystemet. Du undviker dessutom onödig administration när du slipper hantera tidsrapporter i både vårt system samt ert lönesystem.

Crona Lön

Fortnox Lön

Kontek Lön

Visma Lön

 

Grossister


Aldrig mer material som inte registreras på ett arbete. Vid inköp anger du ordernumret där materialet ska registreras. Artiklarna dyker sedan upp automatiskt på arbetsordern i vårt system – för enklare och snabbare fakturering.

Ahlsell

Beijer Bygg

Colorama

Copiax

Dahl

Elektroskandia

Lundagrossisten

Onninen

Optimera

Rexel

Solar

Thermotech

 

Leverantörs­fakturor


Missa inte att fakturera dina leverantörsfakturor. Integrationen ser till att du automatiskt får in rätt fakturor på rätt arbetsorder – dessa kan sedan skickas vidare till ert affärssystem. Använd även funktionen för att följa upp och jämföra kostnader gentemot er kalkyl.

Centsoft

MediusGo

Swinx Faktura

Symbrio Leverantörsfaktura

 

Andra integrationer


Här hittar du en blandning av integrationer vi löser till dig.

E-post integration

MKB Inköp

Saknar du någon integration?


Vi bygger hela tiden ut vårt system med integrationer, kontakta oss så pratar vi mer om möjligheterna att utöka listan med de integrationer du behöver.

Vill du veta mer?

Ring oss så pratar vi om dina behov, digitalisering eller vad du vill.

040-66 33 100

Jag vill bli kontaktad