Inga pappershögar hjälper Zeri spara både tid och pengar


Företagens fortsatta tillväxt i kombination med kopplingen till affärssystemet Visma Administration 1000 låg bakom beslutet för de båda Zeri-bolagen, Zeri Electric och Zeri VVS, att byta till AddMobiles arbetsorder. VD:n Richard Zellén tyckte dessutom att AddMobiles system passade företagen bra eftersom det stämde överens med hans syn på verksamhetsdrift och att det är ett system som kan utvecklas i takt med företagen.

– Vi har alltid haft en bra kontakt med AddMobile. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i projekthanteringssystemet på plats så vi kom igång ordentligt, säger Richard Zellén.

För Zeri innebär det att de aldrig missar något, varken använt material eller nedlagda timmar. Kopplingen till Visma kortar ner den administrativa arbetstiden och företaget sparar både tid och pengar när de nu gått från pappershantering till att samla all information digitalt.

”Vi har alltid haft en bra kontakt med AddMobile. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i arbetsordersystemet på plats så vi kom igång ordentligt.”

Richard Zellén, VD på Zeri Electric och Zeri VVS

– De få gånger vi stöter på problem idag kontaktar vi AddMobiles support som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa oss, och dessutom snabbt, säger Richard Zellén.

Zeri Electric utför alla typer av arbeten inom el, tele och data. Zeri VVS installerar allt inom värme, vatten och kyla. Specialområdena är servicearbeten, ombyggnationer samt mindre entreprenader. Deras avsikt är att ge sina kunder en helhetslösning där de står för leveranssäkerhet, pålitlighet och en motiverad kunnig personal som ger allt för beställaren. Zeri Electric och Zeri VVS har kontor i Partille, utanför Göteborg, och verkar i området Storgöteborg.

Läs mer om arbetsorder

Detta säger våra kunder om oss

Vill du veta mer?

Ring Marie!
Innesäljare och Customer Success
marie.andersson@addmobile.se

040-66 33 115