Planeringsvyn underlättar för Spol & Industriservice


Spol & Industriservice i Norrköping har varit AddMobiles kunder sedan 2009. Redan vid första mötet upplevde Lars Strandstedt, VD på Spol och Industriservice, att det klickade med AddMobile och de fick en bra personlig kontakt. Han insåg också snabbt att projekthanteringssystemet kunde utvecklas ihop med verksamheten.

– Vårt samarbete har fördjupats under resans gång. Det har varit möjligt genom AddMobiles lyhördhet och deras flexibla system. Det är jag väldigt nöjd med, säger Lars Strandstedt.

”AddMobiles lösning har anpassats efter vårt arbetssätt. Det är dessutom en bra produkt som hela tiden utvecklas och blir allt bättre.”

Lars Strandstedt, VD på  Spol & Industriservice

Speciellt viktigt för Spol & Industriservice vid val av projekthanteringssystem var att det fanns en bra planeringsfunktion. Genom att samla all information digitalt förenklas uppföljningen, även av avslutade projekt. Möjligheten att kunna skicka en arbetsorder direkt till fältpersonalen telefon sparar dessutom tid och ökar effektiviteten. Systemet underlättar och ger en bättre översikt över schemaläggningen.

– AddMobiles lösning har anpassats efter vårt arbetssätt. Det är dessutom en bra produkt som hela tiden utvecklas och blir allt bättre, säger Lars Strandstedt.

Spol & Industriservice utför arbeten inom spolservice, cistern- och oljeavskiljarkontroll (ackrediterade av Swedac), TV-inspektion, lastväxlar- och kranbilsuppdrag. Inget projekt är för enkelt eller svårt. Spol & Industriservice arbetar aktivt för att minska sin klimatpåverkan, bland annan genom att arbeta efter riktlinjerna i etablerade miljöledningssystem.

Läs mer om projekthantering

Detta säger våra kunder om oss

Vill du veta mer?

Ring Marie!
Innesäljare och Customer Success
marie.andersson@addmobile.se

040-66 33 115