Serneke väljer smarta, säkra och digitala ID06-lösningar


Sedan början av 2000-talet har Västra Hamnen i Malmö utvecklats till ett område med spännande arkitektur och innovativa hållbarhetslösningar. Ett aktuellt byggprojekt är fastigheten Kosterbåten 2 där Serneke bedriver totalentreprenad. För att arbeta smart, säkert och digitalt har Serneke valt AddMobile som leverantör av ID06-lösningar för grindstyrning och personalliggare.

– Lösningarna från AddMobile fungerar smidigt. Grindstyrningen ökar säkerheten och endast behörig personal får tillträde till byggarbetsplatsen, vilket är extra viktigt då många människor bor och rör sig i området. AddMobiles personalliggare är flexibel då den finns både som box och app. Den fysiska boxen gör det omöjligt för oss att glömma att checka in eller ut och vi kan även registrera närvaron i AddMobiles app. Det underlättar vårt arbete, säger Edvin Svensson, Platschef på Serneke.

”AddMobile lyssnar på våra behov och förslag och anpassar sina lösningar för att passa oss perfekt. Det har jag inte upplevt i samma utsträckning hos andra leverantörer.”

Edvin Svensson, Platschef på Serneke

Projektet Kosterbåten 2 består av ett long stay-hotell med 65 rum samt 42 hyreslägenheter. Byggstarten skedde i juni 2020 och projektet ska stå klart under det andra kvartalet av 2022.

– Jag rekommenderar gärna AddMobile av flera anledningar utöver att deras lösningar fungerar bra. Den personliga kontakten och snabba återkopplingen har fungerat utmärkt, men inte minst lyhördheten och viljan att anpassa sig och sina lösningar efter våra specifika behov är något jag upplever som unikt för AddMobile, säger Edvin Svensson, Platschef på Serneke.

Serneke grundades 2002 och erbjuder heltäckande tjänster inom bygg och entreprenad, anläggning och projektutveckling. Verksamheten bedrivs i fem regioner; väst, öst, syd, mitt och norr, med huvudkontoret i Göteborg. Tillsammans med sina cirka 1200 anställda skapar de förutsättningar för både hög effektivitet och kompetensutnyttjande. Bolaget arbetar ständigt mot sitt mål – att uppfattas som branschens mest nytänkande, engagerade och dynamiska aktör. Sernekes vision är att bygga och utveckla hållbara samhällen för nästa generation.

Läs mer om våra passagelösningar

Detta säger våra kunder om oss

Vill du veta mer?

Ring Bo!
Affärsutvecklare
bo.lyvall@addmobile.se

040-66 33 104