MVB Syd får användarvänliga passagelösningar med AddMobile


AddMobiles grind- och dörrstyrning samt personalliggare används ute på ett MVB Syd-projekt i Anderslöv, Skåne. Projektet innefattar flera byggnationer så som vårdcentral, barnavårdscentral, bibliotek, öppen förskola och ett äldreboende och förväntas vara färdigt under hösten 2021. I samband med projektet var platschefen Leif Andersson ute efter användarvänliga lösningar för passage och personalliggare, och valet föll på AddMobile.

– Det var både enkelheten och det fördelaktiga priset som fick mig att välja AddMobile, säger Leif Andersson.

I AddMobiles centrala system styr Leif vem som har tillträde att passera genom byggarbetsplatsens grindar och dörrar, samt under vilka dagar och tider. Detta ser till att obehöriga stängs ute från projektet och att ingen kan komma in utanför utsatta dagar och tider. Medarbetarna slipper numera hantera nycklar, grindar och dörrar öppnar de med sina ID06-kort.

”AddMobile är bra på att lyssna på vad vi behöver och sedan utveckla sina produkter för att möta våra behov.”

Leif Andersson, platschef på MVB Syd

– AddMobile är bra på att lyssna på vad vi behöver och sedan utveckla sina produkter för att möta våra behov. Dessutom har de sitt huvudkontor nära oss och de kan enkelt komma förbi utifall vi har några frågor, det uppskattar jag, säger Leif Andersson.

MVB grundades på 60-talet och är idag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Företaget har cirka 500 medarbetare som återfinns på bolagets tre MVB-regioner (Syd, Öst och Astor Bygg) med totalt nio kontor. MVB är verksamma inom byggentreprenad, anläggning, byggservice och projektutveckling. Deras fokus är hållbarhet till ett konkurrenskraftigt pris och arbetet kännetecknas bland annat av gedigen kunskap och hög kvalitet. MVB har erfarenhet av både större- och mindre byggprojekt.

Läs mer om våra passagelösningar

Läs mer om vad våra kunder säger om oss

Vill du veta mer?

Ring Bo!
Affärsutvecklare
bo.lyvall@addmobile.se

040-66 33 104