Fördelar med vårt system för ärendehantering

Vi hjälper din
bransch

Branscher


Jaga rätt på tidrapporter och körjournaler, försöka tyda slarvigt ifyllda arbetsorder, en rörig nyckelhantering, onödiga körningar för fältpersonalen, dålig koll på verktygsparken och en massa pappershögar. Känner du igen dig?

Med våra digitala lösningar – anpassade efter din bransch – kommer din arbetsdag att se annorlunda ut. Du väljer själv vilka av våra lösningar du vill använda och med tiden kan du alltid koppla på fler.

Tjänsterna ger dig koll på vad som händer på fältet, minimerar avbrott i arbetsdagen, ökar tryggheten, effektiviserar körningar och hjälper dig att planera arbetet. Du sparar tid genom att sköta all administration digitalt. Bättre koll på helheten, helt enkelt.

Bygg och entreprenad

Spendera mindre tid på att få koll på projektens helhet – med bättre resultat. Säkra arbetsplatsen för obehöriga och undvik avbrott under arbetsdagen.

Detta kan vi hjälpa dig med

Anläggning

Det blir enkelt att verkligen få betalt för ÄT:or och schemalägga resurser. Få fram var maskiner och deras delar befinner sig och vem som använder dem.

Detta kan vi hjälpa dig med

Fältservice

Inga fler onödiga körningar till kontoret för att hämta och lämna arbetsorder, nycklar och körjournaler. Dessutom bättre koll på utrustningens service och var den används.

Detta kan vi hjälpa dig med

Installation

Undvik borttappade leverantörsfakturor. Vi integrerar till flera grossister och inköp hanteras direkt. Slipp otydliga arbetsorder, körjournaler och utdragen administration.

Detta kan vi hjälpa dig med

Vill du veta mer?

Ring oss så pratar vi om dina behov, digitalisering eller vad du vill.

040-66 33 100

Jag vill bli kontaktad