Content Manager till Malmökontoret


Är du en riktigt duktig skribent? Då är du varmt välkommen att söka detta roliga och självständiga jobb i en härlig miljö!

Marknadsteamet hos oss på AddMobile söker nu dig som vill vara med och ta företagets marknadsföring till en ny nivå. Tillsammans ska vi bearbeta och vidareutveckla nuvarande strategier och marknadsaktiviteter samt testa på och utöka med fler spännande och innovativa bitar. Avdelningen arbetar brett med både interna och externa projekt i alla storlekar och när det behövs i nära relation med våra övriga kolleger.


Om AddMobile

Vi arbetar med en klar filosofi – att göra digitala, användarvänliga lösningar som förenklar och effektiviserar för företag inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi skryter gärna lite om att vi är en av de marknadsledande aktörerna idag vilket vi tror kommer bland annat av att vår låga personalomsättning bygger stor kompetens. Dessutom är vi ett gäng som gillar varandra. AddMobile är ett lönsamt bolag och har högsta kreditvärdighet, AAA. Tjänsten är placerad i våra luftiga och fräscha lokaler på huvudkontoret i centrala i Malmö, men under rådande pandemi kan den som önskar utföra stora delar av arbetet hemifrån.


Vad ingår i rollen som Content Manager?

Som Content Manager hos oss ingår du i ett marknads- och kommunikationsteam på tre personer och du kommer att arbeta självständigt med ett brett spektra av uppgifter.

  • Du skriver, fotograferar och producerar innehåll för både print och digital publicering.
  • Du ansvarar för innehåll och uppdateringar av hemsidan (WordPress), sociala medier, nyhetsbrev och andra utskick.
  • Du har inga problem med att kommunicera med tryckerier, SEM-, SEO- och PR-konsulter.
  • Du stöttar gärna övriga kolleger i intern och extern kommunikation.
  • Självklart backar du och dina kolleger inom marknad upp varandra när det behövs.

Önskad start för uppdraget är så snart som möjligt.


Vi ser att du har följande erfarenhet och egenskaper:

 • Vi tror att du är utbildad inom kommunikation och grafisk design eller motsvarande och att du är en fena på att skriva, både korrekt och attraktivt.
 • Du tycker om att ha eget ansvar och att arbeta självständigt.
 • Du är noggrann och kreativ.
 • Är du en duktig fotograf och dessutom en vass skribent på engelska är det meriterande.
 • Idag arbetar vi med Office-paketet, Indesign, Photoshop, Illustrator och Premiere Pro och det skulle underlätta om du redan behärskar dessa program.

Som person är du öppen och social. Du tycker om att vara en del av ett team och bidra med det du kan. Du är duktig på att anpassa tonaliteten i dina texter beroende på kanal och har viss intervjuvana och kan avgöra vilka typer av ingångsvinklar och frågor som är relevanta för vår målgrupp.


Låter rollen som Content Manager hos oss intressant?

Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Rekryteringen sker tillsammans med Jefferson Wells. Ansök här-knappen nedan tar dig till Jefferson Wells hemsida, där du skickar in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här