Branscher

Fördelar med vårt system för ärendehantering

Branscher

Vad väljer du?

Vår plattform går att anpassa efter en rad olika branscher. Och det funkar lika bra oavsett hur stort eller litet företaget är. Skräddarsy din lösning och välj de pusselbitar du vill ha till din Toolbox – eller välj ett av våra branschanpassade paket. Vi hjälper dig att skapa ett mobilt verktyg som underlättar administrationen av ditt företag. Självklart är vårt system för ärendehantering snabbt och enkelt att lära sig – oavsett teknikvana.

Fördelar med AddMobile Toolbox:

  • Förbättrat kassaflöde.
  • Mindre administration.
  • Färre missförstånd.
  • Bättre service åt kunderna.
  • Bättre planering och mindre reskostnader för fältpersonal och förare.

Lägg ditt pussel själv eller välj ett branschanpassat paket.

(Och vill man kanske göra lite både och går det också bra).

Bygg och entreprenad

Vårt populära system AddMobile Toolbox gör det enklare för företag inom bygg- och entreprenad att effektivisera sin arbetsprocess. Vilket leder till snabbare fakturering och mindre resursslöseri.

LÄS MER

Transport

Saknar du överblick över dina fordon och vill veta var de är? Vill du optimera körningar och bränsleförbrukning? Har du svårt att hinna med pappersflödet och att fakturera? Vi hjälper dig!

LÄS MER

Fältservice

Gör det enkelt att hantera serviceuppdrag! Utför administrativa arbetsuppgifter på fältet och få nya möjligheter att förbättra din verksamhet. Fältpersonalen får ett uppdrag direkt i sin smartphone och kan registrera status, avvikelser, se utförda uppdrag, registrera tid och material.

LÄS MER

Fastighetsservice

I vår Toolbox hittar du färdiga lösningar för fastighetsbolag eller företag som utför olika former av fastighetsnära tjänster. Här hittar du sonderingar, inspektioner, fastighetsservice, städning, arbetsplatstjänster och godshantering inom företag.

LÄS MER

Drift och underhåll

Vårt system för drift och underhåll är ett av marknadens mest använda. Vi har färdiga lösningar för bland annat sommar- och vinterväghållning, underhåll av utemiljöer och olika former av markservice – till exempel inspektioner och vägvakter.

LÄS MER