Area sales manager till Stockholm

Area sales manager till Stockholm

AddMobile söker area sales manager till Stockholmskontoret

AddMobile växer och nu satsar vi för fullt på Stockholm med vårt nya produktområde inom digitala accessprodukter till byggbranschen. Hos oss blir du en del av ett expansivt företag som utvecklar smarta e-verktyg och elektroniska produkter till bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Vårt företag har vuxit och varit lönsamt varje år sedan starten 2004. Vårt mål är alltid nöjda kunder – något vi når genom lyhördhet, närhet och bra kvalitet. AddMobile har 34 anställda och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona.

Som area sales manager är ditt uppdrag att sälja AddMobiles accessprodukter med Stockholm och Mälardalen som distrikt. Du hanterar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och signering av avtal. Självklart spenderar du mest tid ute på fältet och tycker att det är roligt att tävla med kollegorna i allt som har med försäljning att göra. Du tilltalas av att arbeta självständigt, är en fena på att skapa möjligheter och bygga långvariga relationer.

Vi erbjuder

På AddMobile erbjuder vi en stimulerande miljö där vi stöttar och peppar varandra för att kunna nå gemensamma mål. Byggbranschen är inne i en digitaliseringsfas och allt fler efterfrågar uppkopplade lösningar. Dessutom byggs det mer i Stockholm än någonsin tidigare vilket gör att vi har en växande kundkrets och ständigt utvecklar vårt produktutbud, så vi vill nog påstå att din roll som säljare aldrig kommer att vara enformig. Du får även tillgång till en säljcoach som hjälper dig att växa ytterligare i din yrkesroll. Vi håller ett högt tempo men lägger också stor vikt vid att ha kul (vi lovar!) och peppa varandra (heja!) för att kunna nå gemensamma mål och dessa ser vi självklart till att fira.

Hos oss kan du tjäna bra och utvecklas både på det personliga och arbetsmässiga planet. Vi erbjuder förmånsbil, fantastiska lokaler intill Mall of Scandinavia och Friends Arena i Solna och en massa andra förmåner.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning samt ett intresse för tekniska lösningar. För att trivas och lyckas i rollen som Area Sales Manager tror vi att du är en affärsmässig och nätverks- och relationsbyggande person med hög social kompetens, som trivs i mötet med andra människor. I ditt arbete är du självgående och ansvarsfull och trygg i dig själv och dina förmågor. Du ser möjligheter då de dyker upp, och har den retoriska förmågan att få kunden att vilja ta sig an dem. Du är en tävlingsmänniska, såväl som en lagspelare med respekt för både kollegor och kunder. Tjänsten kräver B-körkort.

Vem är vi då?

Bästa sättet att lära känna oss redan nu är att titta på filmen nedan:

På AddMobile arbetar vi med en klar filosofi – vi gör digitala, användarvänliga lösningar som förenklar och effektiviserar för företag inom bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Vi skryter gärna lite om att vi är en av de marknadsledande aktörerna idag. Idag är vi 34 medarbetare och tror att vi genom låg personalomsättning bygger stor kompetens. Dessutom gillar vi varandra (!) och umgås gärna och ofta. Vi är lönsamma och har högsta kreditvärdighet AAA. Vi har vid två tillfällen dessutom blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar AddMobile med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Välkommen till AddMobile-familjen!​