AddMobile blir
Infobric

Vi byter namn!


Vi har varit med ett tag. Från det att Facebook grundades och Olympiska sommarspelen hölls i Aten faktiskt. Året var 2004, och sedan dess har vi gjort vårt yttersta för att driva digitaliseringen framåt i bygg- och anläggningsbranschen.

Nu, 18 år senare, är vi myndiga och lika äventyrssugna som vilken nybliven 18-åring som helst. Byggbranschens kunskap och intresse för digitalisering har förändrats och vi med den. Därför blev vi förra året en del av Infobric-familjen och nu är det dags för oss att ta nästa kliv på resan – och byta namn. Vi tar av oss AddMobile-hatten, hoppar i Infobric-skorna och trampar vidare på bekanta men bredare vägar.

Tack vare denna förändringsresa så kommer du som kund få fler funktioner med samma fördelar – och i ännu större skala. Vi vill att du som kund ska accelerera med oss och våra systerbolag inom koncernen.

Välkommen att följa med på vår nya resa – Welcome to a world of Ease!

Vad händer nu?

Byter ni namn på hela företaget?


Juridiskt kommer vi fortsätta att heta AddMobile AB och ha samma organisationsnummer. Men i övrigt (i all vår kommunikation och marknadsföring) kommer vi att ha ett nytt namn och ny klädsel.

Vi är nu en del av företaget Infobric och vår tjänst heter Infobric Workorder. Det nya namnet, Workorder, har vi hämtat från våra rötter då arbetsorder var AddMobiles allra första produkt.

Du kommer från den 9 mars se att vår blåa kostym har bytts ut till en turkos. Det är ju viktigt att vi på våra framtida familjefoton matchar med våra systerprodukter!

Får vi nya kontaktpersoner?


Nej, du fortsätter som vanligt att höra av dig till den hos oss som du brukar ha kontakt med.

Du kan alltid mejla till info@infobricworkorder.se så ser vi till att du hamnar hos rätt person hos oss.

Fortsätter mina produkter att fungera som tidigare?


Ja, alla produkter du har hos oss kommer att fungera precis som vanligt. Du och dina kollegor jobbar på precis som ni brukar!

Med tiden kommer systemet och appen få ett nytt utseende, men detta kommer inte att påverka funktionaliteten eller hur du arbetar i systemet. Det kommer bara bli snyggare för dig att titta på! De medarbetare som använder appen kommer inte heller att behöva ladda ner en ny.

Kommer jag som kund få ytterligare fördelar med detta?


Ja! Både vi och våra systerbolag arbetar med att skapa smarta synergier mellan våra tjänster för att du ska kunna vila i att vi inom Infobric tillsammans kan fylla dina digitala behov. Allt för att göra din vardag enklare!

Vad händer med mina avtal?


Dina avtal gäller som vanligt, men om du ingår nya avtal med oss så kan de komma att se annorlunda ut. Men det tar vi då!

Påverkas priset?


Nej, våra priser påverkas inte av varumärkesbytet.

Gör ni förändringar i ert produktutbud?


Nej, men vi kommer att skifta fokus i vår marknadsföring. I och med varumärkesbytet kommer vi framöver fokusera på att marknadsföra vår tjänst för projekthantering och arbetsorder Infobric Workorder, inklusive verktygshantering.

Men som kund till oss fortsätter du som vanligt att använda våra produkter för passage, personalliggare och körjournal. Och du hör som vanligt av dig till vår support om du behöver hjälp med något – support@infobricworkorder.se.

Kommer ni att finnas kvar i Malmö?


Ja, vi kommer sitta kvar på samma adress i Malmö och även på vårt kontor i Karlskrona.

Var hittar jag information om er nu?


Vår nya hemsida, som lanseras den 9 mars, är www.infobricworkorder.se. Här kan du till exempel kontakta vår support och läsa nyheter om vad mer som händer hos oss!

Vi kommer fortsätta att använda våra sociala kanaler, men med nytt namn och ett nytt utseende. Följ oss där för att hålla dig uppdaterad om senaste nytt!

Följ oss på Facebook

Connecta med oss på Linkedin

Jag vill veta mer om övriga produkter inom Infobric. Vem vänder jag mig till?


Du kan läsa mer om Infobrics alla tjänster på www.infobric.se. Där kan du också fylla i formulär för att få direktkontakt med varje tjänsteområde.

Du kan även kontakta oss på info@infobricworkorder.se så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person.

Känns allt solklart?

Vi hoppas det! Men om inte så är du varmt välkommen att höra av dig till oss – vi är fortfarande samma gamla samarbetspartner, om än i ny kostym och något mer äventyrslystna.

Welcome to a world of Ease!