Account Manager till Malmökontoret


AddMobile grundades 2004 och har sedan starten varit på ständig frammarsch. Vår filosofi är att skapa digitala användarvänliga lösningar som effektiviserar vardagen för företag inom bygg- och anläggningsbranschen – så att de kan fokusera på att bygga vårt samhälle. Vårt nära samarbete med våra kunder gör att produkterna utvecklas tillsammans. Detta har lett till att lösningarna både fungerar och används i branschen -­ på riktigt.

AddMobile erbjuder projekthantering- och arbetsordersystem, körjournal, personalliggare, verktygshantering och ID06-passagelösningar. Projekthantering- och arbetsordersystemet hjälper idag 5 000 användare att arbeta smartare. Ditt fokus som Account Manager hos oss blir att underlätta arbetsdagarna för ännu fler byggföretag i Sverige.

Din roll som Account Manager

Du bearbetar företag av olika storlekar inom främst byggbranschen. Med målet att digitalisera, förenkla vardagen och öka lönsamheten för kunderna säljer du huvudsakligen projekthantering- och arbetsordersystem till företag runt om i Sverige. Du arbetar med hela säljprocessen ­­- från prospektering av företag till lösningsförslag på möten ute hos kunder, varpå en del resande ingår i tjänsten. Du blir en del av ett sammansvetsat och målmedvetet team om sju säljare som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva.

Dina kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Körkort

För att passa hos oss är du en självsäker och ansvarsfull säljare som inger ett naturligt förtroende hos kunder. Du strävar alltid efter att leverera på topp och är samtidigt medveten om att det krävs hårt arbete för att lyckas. Din drivkraft är att bryta ny mark och du har en positiv framåtanda och attityd. Därtill är du professionell och affärsmässig med förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Account Manager hos oss intressant?

Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Rekryteringen sker tillsammans med Needo. Ansök här-knappen nedan tar dig till Needos hemsida, där skickar du in din ansökan.

Vi på AddMobile ser fram emot att höra från dig!

Ansök här