Fleet management

Fleet management

Kontrollera fordonsflottan

Har du en fordonsflotta som du behöver kontrollera? Med vår Toolbox får du enkelt hjälp med fleet management. Vi erbjuder en rad olika lösningar för att passa just ditt företags behov.

Vi har lösningar för bland annat:

  • Betongtransport (betongbilar, rotpumpar och betongpumpar)
  • Asfalt
  • Mobilkranar
  • Anläggningsmaskiner
  • Specialtransport
  • Godstransporter

 

Information i realtid

Med vår fleet management kan du i realtid kontrollera fordons position och status. Det är enkelt att skicka information till chaufförernas smartphone om bland annat planerade körorder och avvikelser. Nya chaufförer hittar snabbt tack vare röststyrd och visuell guidning till platsen för aktuellt uppdrag. Det blir också enkelt att fylla i fraktsedlar och tidrapporter direkt i den mobila handdatorn. När godset är avlämnat kan mottagaren skriva under direkt på skärmen vilket snabbar på fakturering.

Medarbetarna på kontoret får bättre kontroll och kan enkelt hålla kontakten med chaufförerna och planera resurserna. Våra fordonslösningar är intuitiva med lättnavigerade menyer. Vi hjälper dig att hantera hela körorderprocessen med allt från kunder, uppdrag och fordon till objekt, tid och material. Fordonen kan följas i realtid på en karta, där man med olika färger och symboler direkt kan se orderns eller fordonets status. Statusen kan ändras genom manuell inmatning eller automatiskt med hjälp av till exempel geofence-zoner.

Kontrollera dina anläggningsmaskiner

För anläggningsmaskiner får du via GPS både ett stöldskydd och ett sätt att mäta hur maskinerna används – om de till exempel plogar, saltar eller fräser asfalt. Med den informationen kan du planera maskinernas utnyttjande mer effektivt och på så sätt förbättra kapaciteten hos företaget.

Vi hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar just din fordonsflotta!

Beställ personalliggare Support Kontakta oss Vill du veta mer?